Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar mualla birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yekpare çışitaların ve muvasala yollarının bayağıda belirtilen şartlara şık olması gerekir:

Her yangın merdiveninin her dü semtında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 zümre bir numara kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı gün otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya gayrı acil durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını katkısızlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Antrparantez bir katlı binalarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birmebzul yerde karşınıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve tarafımızdakileri güvenli alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Bu referans basitleştirilmiştir ve sırf umumi gayelidır. Şüpheniz var ise, her devir kapının belgelerine temelvurmalkaloriız ve rastgele bir endişeniz var ise, yangın kapısını denetlemek yürekin salahiyettar bir kişiye mirvurmanızı öneririz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın bapları kabil bina eminği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın bapları binanın farklı yerleri beyninde yangının yayılmasını önlemekte yardımcı evet. Yangın bapları yangın esnasında insanoğluın hayatlarını kurtarır ve ömür ile ölüm ortada rakik bir çizgi olur.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir ivedi durumda, kullanıcıların hatalıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan sönmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çıkışlara aracısız erişmeleri kucakin zaruri tedbirler alınır.

Dışarıdan başlangıçe makul bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli fakat yangın takkadak dâhilen açılmalıdır (Antipanik yöntem), ciğereride kullanılacaksa antipanik bar sistemine perese nazaran lüzum bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın takkadak açılmamaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkı sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik Yangın Merdiveni Kapısı gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page